Jesteśmy na Google+
Google+

PROWICO IV 40KD

PROWICO IV 40KD

Jest koncentratem białka tkanki łącznej (pochodzenia wieprzowego)

Znajduje zastosowanie w przemyśle mięsnym ze względu na funcjonalność: wiąże ok. 40-krotność swojej własnej masy z wodą. Białko PROWICO IV 40 KD jest też z powodzeniem wykorzystywane jako komponent przy sporządzaniu preparatów funkcjonalnych dla przemysłu mięsnego.



Więcej szczegółów

PROWICO IV 40KD

Kolor: kremowo biały,

Zapach i smak: w przeważającej mierze neutralny

Zawartość białka: 95% +/- 2% (Nx6,25)

Masa w stanie suchym: 95% +/- 2%

Tłuszcz: 5% +/- 0,5%

Wartość pH roztworu 1%: 6,5 +/- 0,2

Ciężar cząsteczkowy: 50 000 - 80 000

Cięzar nasypowy ok.: 300ml / 100g

Więcej informacji: 602 504 582



Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj zamówienie