Jesteśmy na Google+
Google+

PROWICO III

PROWICO III

PROWICO III jest wysokofunkcjonalnym, ale i dobrze rozpuszczalnym białkiem zwierzęcym wyprodukowanym ze skórek wieprzowych.

PROWICO III znajduje zastosowanie przy sporządzaniu solanek nastrzykowych i zalewowych. Jego uwodnienie jest 1:20. Białko to dopiero po ogrzaniu i schłodzeniu wykazuje funkcję żelowania.



Więcej szczegółów

PROWICO III

Proteina: 90-95%

Tłuszcz: 5-10%

Woda: max 6%

NaCl: max 1%

Popiół: max 2%

Wartość pH w 5% roztworze: 6,5 +/-0,5

Metale ciężkie jak Pb: max 5ppm

Wiązanie wody: 1kg na 20kg wody

Ilość drobnoustrojów: max 5000/1g

Salmonella: neg w 25g

Więcej informacji: 602 504 582

Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj zamówienie