Jesteśmy na Google+
Google+
Białko zwierzęceZnaleziono 6 produkty.

Białko zwierzęce

Oferujemy kolagenowe białko wieprzowe wykorzystywane do wzmocnienia walorów smakowych produktów spożywczych oraz bilansowania białka w wędlinach i wędzonkach. Ponadto, białko zwierzęce będące czystym hydrolizatem białek kolagenowych otrzymywanych z łącznej tkanki podskórnej ma neutralny smak i wysoką zawartość proteiny. Doskonale sprawdza się w przemyśle mięsnym zwiększając uwodnienie wędlin i wędzonek oraz intensyfikując ich smak. Właściwości białka zwierzęcego poprawiają również strukturę produktu mięsnego.
W naszej ofercie posiadamy również wysokomolekularne białko zwierzęce przeznaczone do wytwarzania solanek nastrzykowych i zalewowych.


Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj zamówienie