PROWICO II

PROWICO II jest wysokomolekularnym zwierzęcym białkiem tkanki łącznej, przeznaczonym do sporządzanie solanek nastrzykowych i zalewowych.

Zaletą tego białka kolagenowego jest zdolność funkcjonalna, wysoka zawartość proteiny, i to że nie posiadanie obcych posmaków, intensyfikuje smak wędlin i wędzonek, zwiększa wydajność wędlin, uwodnienie 1:10.

Ilość

  • Warunki bezpieczeństwa Warunki bezpieczeństwa
  • Polityka prywatności Polityka prywatności
  • Zwrot towaru Zwrot towaru

Kolor: kremowo biały,

Zapach i smak: w przeważającej mierze neutralny

Zawartość białka: 97% +/- 2% (Nx6,25)

Masa w stanie suchym: 98% +/- 2%

Tłuszcz: 1%

Wartość pH roztworu 1%: 6,3 +/- 0,2

Ciężar cząsteczkowy: 50 000 - 80 000

Cięzar nasypowy ok.: 300ml / 100g

PROWICO II